Levertijd en verzenden

Levertijd

De producten worden grotendeels handgemaakt en de levertijd is afhankelijk van de voorraad en je persoonlijke wensen. Hierdoor verschilt de levertijd per product. Voor de standaard producten streven we ernaar om je bestelling binnen 3-10 werkdagen te verzenden. Uiteraard proberen we de bestelling zo snel mogelijk te verzenden. De bestellingen zullen op volgorde van binnenkomst verwerkt worden. Indien er een andere levertijd geld, zal dit vermeld worden in de omschrijving bij het product. 

Verzenden
De bestellingen worden vanuit Nederland verstuurd. Het product word verzonden in een luchtkussenenvelop of brievenbusdoosje. Het standaard tarief voor brievenbuspost van PostNL met Track & Trace code is €3,50. Bij het bestellen van meerdere artikelen of artikelen die niet in een luchtkussenenvelop verzonden kunnen worden geldt een tarief van €5,85 bij PostNL met Track & Trace code.

Verzenden naar het buitenland? Infomeer even naar de mogelijkheden (info@dekadootjesmand.nl).

Bijzonderheden
Is er haast geboden bij het pakketje of een andere bijzonderheid? Noteer dit dan bij opmerkingen of mail even om teleurstelling te voorkomen.

Een feestje om uit te pakken
De bestelling kan kosteloos worden ingepakt, zodat het een echt feestje wordt om te openen. Vermeld dit bij bijzonderheden/opmerkingen tijdens het bestelproces.

© 2019 - 2021 DeKadootjesmand | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel